top of page


DIENST VERPLAATST NAAR WESTERKERK!!
Westwal 6     GOES

Zon.16 juni   15:30

Interkerkelijke dienst
Thema: 'de verloren zoon'

VIDEO

Komt u, kom jij, óók naar de feestelijke interkerkelijke openluchtdienst?

Op zondagmiddag 16 juni 2024 zal er om 15:30 weer een nieuwe editie plaatsvinden van de Openluchtdienst! Wegens de weersomstandigheden verplaatsen we naar De Westerkerk (Westwal 6). Er is voor de deur meer dan genoeg parkeergelegenheid (links tegenover de ingang is een parkeergarage, rechts tegenover een parkeerterrein).
Dit jaarlijkse samenzijn is een geliefd evenement bij veel gelovigen in Goes. We hopen óók u/jou dit jaar daar te ontmoeten.


Het hoofdingrediënt van deze middag is de samenzang van bekende geloofsliederen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de Bethelband én de brassband van het Leger des Heils.
Hans van Vliet (commissioner bij het Leger des Heils) zal een bemoedigende én begrijpelijke boodschap brengen n.a.v. de gelijkenis van 'De verloren zoon' (op deze wijze wordt een stuk verbinding gelegd met vaderdag).

De dienst zal zo’n 5 kwartier duren en is gezins-proof; er is een interactief kindermoment en de sfeer is informeel. Door het laagdrempelige karakter, is de dienst ook uitermate geschikt om te bezoeken als geïnteresseerde (die het niet gewend is- of prettig vindt om een reguliere kerkdienst bij te wonen).

De dienst wordt georganiseerd door stichting GoedNieuwsGoes (die je o.a. kunt kennen als organisator van de Lichtjestour die eind vorig jaar 2.400 bezoekers trok).
Binnen de stichting werken 7 Goese kerken samen: de Protestantse Gemeente Goes, de Maranathakerk, het Leger des Heils, evangelische gemeente Rafaël Goes, de Levensbron, de Ontmoetingskerk en de Bethelkerk.
De stichting organiseert activiteiten waardoor jong en oud op eigentijdse wijze in aanraking komen met het geloof in Jezus Christus.

openluchtdienst afbeelding.jpg
EXPERIENCE
COMMUNITY

Heeft u vragen of wilt u iets kwijt n.a.v. de Openluchtdienst 2024?
Dat kan via onderstaand formulier.

Wij hebben jouw bericht ontvangen, dankjewel.

CONTACT
bottom of page